För att få vara med måste man själv också bjuda till. Det är någonting jag förmedlar ofta till de barn och ungdomar jag omger mig ned. Är jag duktig på det själv?   Nej inte särskilt och har faktist aldrig direkt varit det heller. Fast så trivs jag också bra innanför husets väggar då tillfälle ges. Jag skrollar  runt bland  mina ”vänners” FB statusuppdateringar och visst, det ser ju verkligen supertrevligt ut med alla bilder då man faktist lägger tiden till att umgås med sina vänner. Fast krogmiljö, sippande  på drinkar….. nej, i livet och i stunden jag lever för tillfället här och nu är det  bara lugna och mysiga hemmakvällar jag ständigt suktar efter. Tid tillsammans med ENBART min sambo jagar jsg precis hela tiden, så pass mycket så när de få tillfällena ges så somnar jag helt utmattad i soffans hörn (en viss överdrift). Igår hade jag en dag helt utan åtaganden. Ingen träning nej en dag med precis ingenting extra, något jag i den stunden insåg är väldigt sällsynta  dagar i mitt liv. En lördag då jag hamnade i köket och lade massor med tid på matlagningen. Att äta gott är nämligen det bästa jag vet och att laga mat gillar jag ju massor. Den bästa lördagen på länge som  avslutades i soffans hörn i vaket tillstånd. Jag och min sambo har tillsammans med största sonen börjat följa en serie. 

Livskvalité på hög nivå om jag får välja ⭐️ 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *