Denna vecka har torsdagens Bubblemission varit min absoluta höjdpunkt. Ibland  är det de enkla inslagen i mitt arbete som jag utför på skolan de mest energigivande stunderna. Att dessutom få en stund med  de mindre barnen för uppdrag och samtal är roligt bara det. Så enkelt, uppskattat och helt okomplicerat. Visst, det krävs en del planering såklart, ett moment som jag är väldigt dålig på att ge mig själv tid till, fast jag har ingen annan än mig själv att skylla för det. Mina chefer är nämligen oerhört lyhörda och förstående gällande det mesta som jag tar mig för. I torsdags blev uppdragen som barnen gav varandra så roliga att de glömde bort våra regler på skolan lite för en stund, men det fina med det är att det bara behövs en liten extra påminnelse om just det här med höga röster i korridoren blandat med spring. Det är så obeskrivligt skönt att vi är konsekventa med dessa regler. Det skapar en skön stämning och hjälper till en viss grundtrygghet. Att man glömmer bort ibland är ju bara mänskligt och ifrån fel är det ju väldigt lätt att komma rätt igen.😀👍🏻