De senaste tio åren har jag konstaterat för mig själv att sommartid är den tid då jag själv är som mest otränad. Det är nämligen en tid jag ägnar till att hjälpa andra mer och lägger inte så mycket tid på min egna annars rätt regelbundna träning.
Så himla skönt med den här pausen. Äta gott, njuta av allt som sommaren serverar. Nog för att jag i normala fall aldrig bryr mig mer än att jag sköter mig på veckorna och äter ”skit” på helgerna, en strategi och ett  upplägg som gör mig gott och får mig i god balans. Rätt simpelt faktist.

Livet ska levas fullt ut. För mig innebär det att man ska fylla sina dagar med mer lustfylla och saker som skapar ”måbrakänsla”. Alla måsten är såklart också nödvändiga, men de får komma i lagoma doser om jag får välja.
Har ni tänkt på det, inställningen och tanken kan påverka massor..
Både för sig själv och till andra. 🙂

Solig och fint idag. Startar upp med god frukost och sedan skön skogsprommis. Inte för att  jag måste, nej enbart för att det är ett otroligt härligt sätt att ladda upp både kroppen och knoppen på tycker jag.
Massa roliga jobb att ta tag i sedan. Måste bara klura ut i vilken ordning jag ska ta allt..

image

image