Oj vad tiden gått fort och vad mycket jag gjort bara idag!
Flera superträffar då både nytta och nöje förenats. Så glad för ett förtroende jag fått från en familj. Kommer att följa deras son på rätt nära håll. En stor ära att just jag blev tillfrågad. Jag och pojken gillar verkligen varandra, han har dessutom världens finaste mamma som är kontakten från familjen i första hand mot mig. Kommer att bli ett härligt uppdrag 🙂  Ett uppdrag som bygger mer än mest på känsla!

Innan det mötet hade jag ytterligare en härlig stund. Håkan, Lasse och Anders från Happiness stod för underhållningen. Ja underhållen det var precis vad jag och min nye arbetskamtat Magnus blev, precis som vanligt. Happinessgänget kan mer än mest få en på toppenhumör.  Magnus fick chansen att få ett första intryck av mina Happinessvänner. Stundtals satt han helt stum, stundtals skrattade vi alla  okontrollerat. Ja så är det när man hänger tilldammans med gänget. Obeskrivligt helt underbart.
Nu är Magnus en av oss, gänget tog emot med öppna famnen. Ett sådant mottagande har jag svårt att tro han fått på något annat jobb tidigare 🙂
HappyNews nummer två kommer att bli verklighet, flera av mina andra drömprojekt med tack vare denne Mr. Cederqvist..

Dagen startade allra bäst med mysig tjejstund tillsammans med Ebba. Man kan säga att det var uppstarten och lugnet före stormen.
I morgon kommer annonsen med mig som PT.
Spännande att se om den bringar med sig mer nya  möten för mig i framtiden..

image

image

image

image

En tanke på “Energimöten..”

Kommentarer är stängda.