Jaha så är ordningen återställd. Två veckors paus tycker till och med jag i detta fall kändes som en hel evighet. Övningarna jag lagt in i
Y.Hagos PT-träning är övningar jag faktist enbart själv kör endast den timmen. Övningar jag döpt till mördarmage osv, så ni fattar. Jag gör dom INTE själv i onödan .;-).. Är ärligt faktist lite vardagslat o motiverar mig själv bäst när jag har träningsällskap med undantag de två-tre besöken/v jag tränar på själva gymet, de tillfällen när jag för mig själv är arg i spegeln . 🙂
Härlig o tuff träningstimme blev det. Massor med stretch varvat med uthållighet o styrka i slowmotion.
De här explosiva momenten fanns givetvis också med, men de inslagen är rena vilan för en hockeykille såklart. Där har jag lite jobbigare märker jag 🙂
Två veckors semester behövs på många sätt, men när man väl är tillbaka märker man också vad man saknat. Tror vi hade samma känsla för nu några veckor framåt kommer ett pass/ v utökas  till två.
Kul, träning som verkligen gör gott
I Like!

image

image