….var till Söråker i eftermiddag, grönsaksodlingen. Vilken härlig flashback från föregående år,  samma glada ansikten mötte upp. Tänk, det är bra precis ett år sedan jag representerade Västernorrlandsgården nu. Söråkers grönsaker var en av flera gårdar  jag besökte flitigt. Detta härliga jobb som ambassadör för något så bra gjorde mig gott på alla sätt. Dessutom var det det första jobbet på flera år som jag antog just för att det då var omöjligt att sätta mig på tåget och fara iväg varannan vecka. Vansinnigt, men de här gårdarna hjälpte mig att hålla mig hemma och påplats även de veckor jag hade barnen.  Gårdar som tillhör Västernorrland går ju inte att flytta med hur som helst, skulle inte direkt få plats på tåget dom. 🙂
Så av många personliga anledningar  har detta första jobb på hemmaplan  alltså  en stor betydelse..
Dessutom fick jag  verkligen på nytt upptäcka hur otroligt fint vi har det i  hemmatrakterna.
I morgon blir det  grönsaksfrosssa av högsta kvalite’t, nu blir det fruktsallad innan jag slår igen mina blå.

image

image

image

image