Jaha så är det dags att krypa under täcket snart. Kommer på mig själv att ständigt säga för mig själv: jag ska bara…läggdagstiden försenas mer och mer för varje kväll. Fast kan inte bli på så mycket annat vis, fungerar nämligen inte att planera för en veckas arbete i skolan då varje dag har så helt olika förutsättningar. I morgon är det dags för modellen väldigt blandad ålder. Elevensval en hel dag. Lyxigt värre för både mig och barnen. Vi får rå om varandra hela fredag och måndag med.  Vi kommer att hinna så mycket roligt på den tiden. Jag är laddad, fast jag egentligen var så tom och trött. Så härligt när man känner den där gnistan och glöden smyga sig på om och om igen. Tolkar det som om jag verkligen trivs med det jag gör.
I morgon är det 24 elever killar och tjejer från åk. 3-6, så visst är det en viss utmaning. Ska sova nu så det blir morgon snart. Kommer att bli en toppendag…

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *