Oj-Oj..varning, varning för mig själv. Börjar bli lite mycket nu. Eller egentligen inte mycket så tillvida att jag skulle kunna välja bort något. Som ensamstående med hus och två tonårsbarn behövs ju varje krona komma in på kontot. Så därför är jag ju SÅKLART evigt tacksam för varje jobb som kommer in, men kanske vore vettigt om det var tex. skoljobb från en  och  samma  arbetsgivare, inte fem olika.
Som sagt, jätte glad att få ha de här olika jobben och det har såklart sina fördelar att få möjligheten att träffa på alla dessa olika barn och  ungdomar i spridda åldrar. Fungerar helt klart ett tag till men drömmen är och förblir, ja jag  drömmer ständigt och jämt numer om att få den här tjänsten där jag på ett och samma ställe kan verka för allt det jag står för till etthundra procent.

Saknar också  mitt gamla jobb på Attract. Mitt jobb där som hälsocoach.                     Det var ett för mig drömjobb och så här i efterhand förstår jag att det var på den arbetsplatsen jag lärde mig som mest om mig själv och utvecklades väldigt mycket som människa. Kombinationen då med ett distansförhållande gjorde det tyvärr enormt slitsamt. Lätt att vara klok  i efterhand, önskar att jag då visste vad jag här och nu, just  idag vet. Hmm…man kan inte spola tillbaka tiden men helt klart göra något bra av framtiden!
Mycket som ligger och pyr i luften. Tillsvidare är det bara att jobba på runt om i de olika skolorna. Anteckningsboken jag fick av min fina vän Benitha används flitigt just nu. Det har väl gått lite för långt när man på morgonen vaknar på annan ort och är helt inställd på att man ska öppna på en helt ny och främmande förskola..
Hmmm..lite varning, men
samtidigt…skulle säkert gå det med för en kortare period:-)

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *