Vilken helt oslagbar dag jag hade på Vivsta skola idag! Alltså att få rå om barnen alla för dagen      skoltimmar 8-14  och  att  få möjligheten till att leverera det jag behärskar hyfsat och riktigt brinner för, vad mer kan man begära?
24 pigga o glada barn samt bästa fröken Ella, så mycket bättre kunde det helt enkelt inte bli!
När vi avslutade idag slank det helt spontant ur mig:
-Längtar redan till måndag då vi får träffas en heldag igen:-)
Så känns det, så är det!

Vägen till måndag innehåller också dagar av jobb. Blir roligt det med. En Girlpowerdag i Strömsund står på schemat.
Kom på mig själv nu under kvällen när jag hjälpte till med inventering på ett lager för min sons fotbollslags räkning, vilken skön stund för mig själv. Egenterapi om något.  Dessutom tillhörde personalstyrkan Samhall, helsköna människor som jobbade där alltså.

Ska vara på jobb tidigt i morgon. Kanske lika bra att packa bilen och dra redan i kväll, barnen är med sin pappa eller rättare sagt sover hos sin pappa men umgås med vänner på ön. Fredagkväll är en speciell kväll. Att barnen är borta varannan vecka har jag ju tvingats vänja mig vid. Att vara själv stundtals tycker jag bara är väldigt skönt, men inte på fredagar. Det är något med den dagen som bara skriker högt  till mig. Fredagsmys är lika med familjemys.
Det är jag förmodligen uppfostrad till att känna. Som liten var det ju familjeuppställning ALLTID i soffan och ALLTID i god tid innan Dallas. Även om jag för det mesta somnade skavfötters med min mamma så var vi där, brorsan pappa mamma och lilla jag.
Ingen tvekan, i det avseendet var det bättre förr.
Ta hand om er alla vänner.
Mysfredag är en speciell dag..

image

image