Ja ett tag tänkte jag gå ut med en efterlysning. Nej seriöst inte på riktigt då, men tänkte ett tag i mitt stilla sinne…vart tog han vägen?? ja mannen jag för x-antal månader sedan blev en födelsedagspresent till…Fyra tillfällen PT-träning. Utan att veta allt för mycket, men tror att denne person är en som har det mesta han behöver. I flera år har vi till och ifrån stött på varandra i olika sammanhang  och han har alltid snuddat vid ämnet träning, varit nyfiken på det här med personliga träningsupplägg. Senast i sommar, till skillnad från tidigare gånger genom åren fanns det en gullig sambo som nu snappade upp samtalet, ringde mig dagen efter…sagt och gjort, hon beställde fyra personliga träningstillfällen som en födelsedags present till sin käraste, Så försvann bara karln hehe;-) började smått undra:  vad hände?? Kan ju inte skrämma stackar´n innan vi ens hunnit köra igång 😉 Så stötte jag på honom i dag när jag skjutsade dottern med kompis till Birsta City och neeeej, han gick INTE kringelkrokig väg om mig, nu har vi bokat och  bestämt, nu ska det ske! Vårat första träningstillfälle blir om två veckor! Kul, det ser jag fram emot!

En tanke på “Efterlysning!”

Kommentarer är stängda.