Jaha då blev det helg, igen. Veckorna går verkligen snabbt nu, kanske för att det varje dag sker ständiga förändringar för mig både på jobbfronten och den privata. Bara det här som att tvingas inse: barnen börjar bli stora nu. Måste börja inse, jag har gått in i en ny fas som  förälder. Jag är inte längre småbarnsmamma, nej jag har ju tonnåringar numer hemma som faktist inte alltid väljer att vara hemma med sin lilla mamma längre när hon vill.

image

Ebbba har varit på resa i Gävle i helgen, en av ett fåtal gymnaster som ingår i ett truppgymnastiklag, Norrlandslaget. Superroligt verkligen, SÅKLART, men det betyder allt oftare att det är läger o träningar i Gävle. Helger o tid tillsammans försvinner. Också Jesper, så hockey o fotbolls fanatisk (på ett härligt sätt) också borta i helgen, min ”mammahelg” med barnen. Annat än att umgås med sin lilla mamma var det som lockade mina två fina!  Gympaläger i Gävle o hockeyträningar med Djurgården. Såklart, utan tvekan är det ju superkul för ungarna. Är dom glada  o lyckliga så är ju såklart mammahjärtat också tillfreds.

För första gången funderade jag till o bestämde mig rätt spontant. Varför sitta hemma själv? Barnen mår bra, ja men då kan man väl också själv passa på att umgås med lite trevliga människor, byta miljö och ha det bra…har haft så lätt att snöa in i mitt eget hus,  fastnat i min soffa. Sagt och gjort,  har nu precis kommit hem från ett supermysigt dygn i Strömsund, förenat lite nytta med nöje. Ja  min bästa personliga assistent Johanna har nu lärt mig allt om nya telefonen, go middag, tjejpyssel i form av nagelmålarverkstad o massor med tjejsnack hann vi med… Nu inväntar jag bara att få hem mina barn från sina äventyr. Vilken timing, för de kommer hem precis efter jag tränat mina Happiness vänner färdigt. Ja, helgen har helt klart varit en toppenhelg!

2 kommentarer på “Passar på…”

  1. Hejsan, det är jag. Josephine som är ny i happiness.

    Tänkte bara slänga iväg ett inlägg och tala om att du är en toppenbra ledare i Happiness. Det var superkul idag.

    Mvh Jossan

Kommentarer är stängda.