Inbrott

Klicka på länken åvan. Usch, jag känner så oerhört mycket med drabbad/drabbade. När vi hade inbrott i vårt hus, ja då mina stora barns rum blev totalt vandaliserade (nej, knepigt nog så drabbades inte någon annan av barnen !!) så såg vi min grabbs X-box i full action på sociala medier. Vårt inbrott saknade teknisk bevisning, men eftersom vi personligen var på rättegången där misstänkta samma personer figurerade och blev dömd för likvärdiga inbrott så hade nog denna bild som vi då hade räckt för att få vårt inbrott prövat igen. (att tillägga, hans x-box var självmärkt på ett speciellt och synligt vis!!) Åklagaren som vi rådfrågade gällande vad vi skulle göra påstod att straffvärdet inte skulle höjas och med tanke på hur sjukt jobbigt alla offer som blivit drabbade av både stuginbrott m.m, som vi bevittnade dessa dagar från åskådarplats var så oerhört beklämmande, det gjorde faktist att vi inte tyckte det var värt det, det skulle ju ändå inte förändra domen . Jag tror hårt på KARMA och vi bestämde oss för att ”bara” fortsätta att bevittna eländet och det sjuka spelet som pågick. Det räcker att läsa protokollet i från denna spektakulära tillställning för att förstå att det var rätt beslut att istället fortsätta att vara åskådare.

Våra yngre barn kan fortfarande fråga gällande inbrottet och den äldre av dem ställer lite nu och då frågeställningen: ”- undra pappa om det var någon känd tjuv som hälsade på hos oss då vi var borta. När mormor och morfar fick städa upp och ringa efter polisen”!

. Barn är inte dumma och det är nog en frågeställning som kommer att följa dem i resten av deras liv 😌 Livet prövar vissa mer och redan tidigt och det kan jag känna är så sjukt orättvis 😢