Precis innan Corona bröt ut så hade jag och Pa Modou rätt många nya samarbeten på gång. En unik form av föreläsnings kombo och en Wellness resa för kropp, själ och hjärta till Gambia var 2 större nyheter som var i det närmaste färdigt för att marknadsföra, resan var t.o.m. helt full, men istället så fick vi avboka resan och trycka på paus-knappen för allt annat.

Det har nu gått några månader och tillståndet och restriktioner har inte ändrats så mycket, inte så pass att det är tillåtet att fullt ut dra igång föreläsningar och ännu mindre är det aktuellt att ta med en grupp resenärer utomlands för det så fina äventyret som vi så noga ”snickrat ihop”. Var sak tar sin tid, visst, men på vägen dit, ja tills det lättar och vi kommer kunna sätta vår planering till verklighet så har vi nu äntligen bestämt oss för att förvalta och förpacka våra tankar och idéer till mer ett Corona anpassat vis. I höst är vi inne på att vi ska kunna testa någon av våra idéer och vi börjar därför snart att marknadsföra våra nya och anpassade ”Må Bra med Bubblan och Pa” weekends. Vi lägger dem från fredag kväll tom. söndag för att inte behöva ta extra semester, (om man inte har ett jobb som utförs annat än vardag och under dagtid förstås.) Igår var jag iväg till ett ställe som skulle kunna bli aktuellt att köra igång på, Vi ska bara bolla lite upplägg emellan varandra först.