Den senaste tiden har jag faktist börjat reflekterat massor över vad jag åstadkommit för mina bonusbarn genom åren. Det dyker upp minnen nästan varje dag om hur jag förberett inför tex. maskerader, fixat för kalas, köpt kläder inför skolavslutningar, fixat hår inför fest eller bara funnits där som en vuxen då deras pappa är upptagen med annat (läs fotboll). Ja, jag har skapat minnen med dessa två fina barn på samma vis som jag gjort med mina alldeles egna. Jag reflekterar snart inte längre över att de är mina bonusbarn och det kanske inte är så konstigt med tanke på att vi har bott med varandra under samma tak mer eller mindre varje dag nu i sex års tid.

Det är många som jag möter som säger att de tycker att jag gör det så väldigt bra och ännu fler skriver det. Jag blir så oerhört glad för de uppmuntrande orden som jag får för jag kan ärligt säga att det inte alltid är så enkelt att komma in i ett sådant här helt nytt liv som det blev för mig. Fast trots alla hårda prövningar som jag både haft och fortfarande har så finns det ingenting i mig som säger att jag vill vara utan detta. Såklart handlar det om barnen och det är självklart deras förtjänst. Det de förmedlar till mig i både ord och handling betyder verkligen allt och det kommer inte någon ond människa någonsin kunna förändra. Barn är oslagbara, de är kloka och de kan man tack och lov aldrig lura. Lika mycket som dessa minnen som jag bläddrar tillbaka bland betyder för mig vet jag med 100 procent säkerhet (ja vi har pratat mycket om det som familj) att de betyder för dessa två barn.

Jag är så glad för att jag har så mycket med kärlek i mitt liv och självklart så förstår jag att min inställning till ”det hela” har en oerhört stor betydelse för både min sambo och hans barn ❤️