Fakta är psykopaters värsta fiende och det påståendet stämmer ju verkligen så bra. Det räcker ju bara med att gå till sin egen vardag för att direkt se ett samband med ett sådant påstående. Har man eller har man haft med den typen av människa/människor att göra så känner man direkt att så är det ju. En person med psykopatiska drag skapar sin sanning och bygger verkligheten efter den. Såklart stör det då om det finns andra fakta, kanske tom. dokumenterade på ett grundligare och ”tyngre” vis. Jag har fastnat lite i det här med kvinnor och det tillståndet. Dokumentärer, böcker och tidskrifter som beskriver det lite bättre. Både hur de märks i arbetslivet och i det övriga livet. Jag tycker verkligen att det är så intressant och så viktigt att prata om. Psykologi och läran om människan i alla dess tillstånd och former är verkligen så intressant. Detta har jag alltså roat mig med då jag har legat nerbäddad och sjuk de senaste dagarna. Det ska tilläggas att jag har varvat det med rätt mycket glassätande också ⭐️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *