Jag har varit bortkopplad ett dygn, jag har inte alls haft tid med sociala medier på samma vis som jag brukar då jag helt plötsligt noterade ett par meddelanden som skickades till mig med inte så långt mellanrum. Ett kom ifrån journalisten Annica som var personen som gjorde ett större reportage gällande mitt arbete med Framtidsgalan, en artikel som hamnade på nätet i tidningen Aftonbladet. Det andra meddelandet innehöll en skärmdump på just den artikeln, det visade sig att den återigen idag låg som det första man såg då man gick in på Aftonbladet som webversion. Senare har jag fått så väldigt många fina hälsningar både via mail och på annat vis. Min chef var tex. snabb att ge mig positiv feedback såg jag då jag öppnade min mailbox lite sent men även polischef Josef Wiklund har skrivit en hedersam hälsning.

Ja, jag känner mig stolt och som sagt väldigt hedrad. Det tråkiga är (och det är bara att konstatera), detta arbete, kampen för de unga och mot droger är ständigt aktuellt och det går inte att göra tillräckligt mycket. Jag har iallafall fått en rejäl boost med denna fina uppmärksamhet och det kickar mig i rätt riktning, dvs. med krafttag fortsätter jag i samma anda som tidigare i riktning framåt.⭐️