Det är verkligen så magiskt att få lägga sig under täcket och i sitt huvud summera alla fantastiska intryck som dagen givit och med det samtidigt känna en längtan till ännu en dag som ger utrymme till att göra ännu mer skillnad. Det är nämligen så jag känner med både mitt privata liv och med mitt arbetsliv. I det privata har jag den stora äran att vara mamma till så många fantastiskt fina barn. Det ger mig möjlighet till att vara en bra vuxen förebild vilket är en roll jag både känner mig säker i och bekväm med. Självklart är känslan så för att barnen ger mig positiva vibbar. För mig är det en oerhörd stor lättnad att de känner så, det ska varje unge ha rätten att känna ifrån sina vuxna men det är långt ifrån den självklarheterna för alla så som det borde. Jag är i alla fall mycket tacksam att få ha den betydelsefulla rollen för dem alla, stora barn som små.

På mitt arbete känner jag att jag gör skillnad precis varje dag och hur skönt är det inte att få lägga sig med den känslan i kroppen? Det är magiskt och jag är så oerhört lyckligt lottad. I morgon väntar en ny och spännande dag på mitt arbete och jag är redo att möta den med alla härliga intryck. Jag har verkligen en sådan trivsam arbetsplats som ger mig helt fullt spelrum till att förändra. Det är härligt att känna att det man så hårt tror på och jobbar för ger resultat och framförallt gör skillnad.

Att det fina reportaget som gjordes i Aftonbladet, ja där jag presenterades som en svensk hjälte förra veckan hjälper i rätt riktning framåt behöver jag väl egentligen inte ens nämna? Så många människor som tagit sig tiden till att skriva till mig, det är imponerande och självklart så roligt (tack ALLA). Det har självklart gett mig en rejäl knuff åt rätt håll och jag kommer att fortsätta att kämpa hårt för det jag tror på. Ja, jag vill göra skillnad och jag märker att jag faktist kan det