Att stå upp för det som är rätt, är det alltid lätt? Det är inte ett självklart ja på den frågan och om man dessutom är matad med en typ av information och version av saker och ting så krävs det lite mer ifrån individen själv. Det är långt ifrån alla som fixar det. Ja någonting som kanske tom, slutar med att en kontakt och vänskap totalt bryts pga. att det kryper fram en helt annan och alldeles ny sanning, det kan vara en tuff konsekvens tillräckligt och nog för att inte börja gräva i någonting och att söka en annan version av den sanning som man blivit matad med.

De människor som tar ställning mot det som är fel, det sjuka och som med hela sig ställer sig emot lögner det är personer som imponerar på mig. Den typen av vänner blir mycket speciella och det blir en fin och trygg vänskap som är uppbyggd på de grunderna. Jag har en unik vän som är en rätt ny vän för mig men en person som jag fullständigt litar på. Dessutom kan hon min historia helt och hållet, hon om någon kan ”den andra sidan” rätt ordentligt så det känns ju oerhört tryggt att hon är med på Navet i projektet Tillsammans på stan regelbundet, ja varje vecka.

Tack Cissi för att du valde att ta reda på en annan sanning än den som du blev matad med. Du är en unik person och jag är imponerad av dig, känner också en tacksamhet för det💕

Vi ses tillsammans och på stan⭐️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *