Igår åkte vi på varsitt ställe för att göra ”att – hämta- på- förskola/fritids” momentet lite snabbare och smidigare. På så vis så slipper en och samma person att åka på många ställen vilket krävs om man har just många små barn som har behovet av daglig hjälp och omvårdnad. Jag och Lillan var hemma först och startade därför igång matlagningen. Någonting som såklart måste utföras av någon för det är är ju också en syssla som tillför det ”normala” i vardagen.

När övriga kom hem tillsammans med sin pappa så kom min fina bonuskille direkt till mig i köket. Han tog av sig jackan samtidigt som han sa: ”- alltså jag har ju reklam gällande Framtidsgalan hela dagarna jag”.⭐️

Fina WilleKillen. Det är roligt att han känner en genuin stolthet över någonting som han dessutom börjar förstå på riktigt.