Det fanns en kort period då jag struntade i att märka upp utvalda foton med emojdios av olika slag, ( bla. dessa foton som jag bifogar här nedan .) Denna gång är de publicerade så fint uppmärkta med stjärnor och med hjärtan, ”ordningen” är återställd. Undra vad barnen tänker när de ser att de alltid är omringade av dessa extra grejer? SJÄLVKLART är de med på att bilderna används, det är tom. de som vill det och föreslår det åtta gånger av tio och de tänker förmodligen bara att dessa symboler och hjärtan är en fin grej… vilket det iof. också är! Någonting annat är heller inte att prata om, åtminstone inte för tillfället. De vet det de nödvändigtvis behöver veta och ingenting annat. Den informationen till barnen får vi förövrigt hjälp med att förmedla tillsammans på träffar med proffs. De personerna arbetar på uppdrag av kommunen och socialtjänsten. Under 1,5 års tid, den mest kritiska och påfrestande perioden, hade vi regelbundet hjälp, ja träffar varje vecka, vilket vi är så innerligt tacksamma för. Det är ett bistånd/en hjälp som jag rekommenderar till alla som blir erbjudna att tacka ja till. För oss innebär det kort och gott att vi har fått trygga, mer avslappnande och glada barn här hemma.

Det är roligt med foton. Framförallt om det handlar om foton där man själv varit med och tom. varit den som agerat fotograf. . Det påminner så mycket om själva upplevelsen ifrån varje tillfälle som vi ”in real” får uppleva tillsammans. Den faktiska händelsen som är svår att beskriva eller att få andra att sätta sig in i som inte varit med.

Så här kommer några minnen igen. Dessa foton är tagna då jag och mina bonusbarn tillbringade jullovet på båten som tog oss till Åland och några bilder är minnen som jag fotat och bevarat i minnet och i hjärtat från min Sportlovsresa tillsammans med samma två barn. Vi hängde fyra dygn bara vi tre tillsammans med min vän Johanna ca. 20 mil från Sundsvall.

De sista två bilderna ser egentligen ut så här:

Råttisarna försvann av någon anledning bort från ett av korten och på det andra var det bara en lite hårtuss från mig som fick vara med och kvar. Men, men, nu och framåt om mina foton ska fortsätta att ”lånas” utan tillåtelse så blir det foton stärkta med stjärnor och och massor med kärlek i form av hjärtan. Det kan man nog inte få för mycket av tänker jag mer och mer för varje dag som går.