Om det stämmer det som skrevs i våran lokala tidning så är det ju för bedrövligt. Flickvännen hade typ ”misshandlat” sin pojkvän, Det fanns tydliga bevis på hans kropp som stärkte det efter att han slängt ut sin halvt galna flickvän. Vad som var orsaken till det framgick inte mer än art det handlade om några knäppa saker som hon hade gjort.

Jag blir direkt ledsen och bestört då jag läser sådant här men samtidigt så tycker jag också att det är oerhört modigt och bra att den hår pojkvännen står upp och tillkallar polis.! Om nu situationen är på detta vis så ska det absolut skapas någon form av rättvisa och ordning. Som man vill bli behandlad själv ska man behandla andra så jag hoppas för mitt liv att denna flickvän inte själv är typen som håller på att sätta dit sina kollar eller andra medmänniskor för diverse grejer. Det finns ju nämligen en kategori av människor som närs av att det är bråk och skandaler omkring sig tänker jag och jag hoppas som sagt att denna sk. ”flickvän” inte är den typen av människa. Som sagt, som man vill bli behandlad själv ska man definitivt behandla andra och citerar samtidigt våran snart 10-årige grabb då han ser vuxna som inte direkt föregår med gott exempel: ”hoppas att den personen som gör tokiga och helt felande saker inte har några barn”