Vi är ju som jag nämnt flera gånger rätt många i familjen. Det innebär att det blir en hel del med kalas och firanden av olika slag. Att dessutom ha ett par stora barn (läs unga vuxna) med pojkvän och flickvän innebär ju två firanden till. I fredags ställde vi i ordning kalas för Jeppes flickvän. Myndighetsdagen är en stor dag och kräver såklart ett extra firande.

Eftersom jag var bortrest förra helgen på den rätta dagen så firade vi lite extra hemma hos oss o fredags. Den dagen hade hon dessutom skrivit teoriprovet inför sitt körkort och klarat det! Igår var det dags för uppkörning och det klarade hon också.

Jag är rätt imponerad av denna tjej på så vis att hon är otroligt målmedveten. Det hon bestämmer sig för att göra det fixar hon 👊🏻

Grattis Ellen Fredrika💕

2 kommentarer på “Kalas”

  1. Så fint ni hade ordnat för Ellen❤️. Det är en lycka att veta att ens barn har flera omkring sig som ger värme och kärlek till dem, precis så som ni gör för Ellen❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *