Alltså Arboga kvinnan, jag får rysnings när jag nu lyssnar till detta som sänds i programserien ”En mörk historia”. För sådär drygt 5-6 år sedan skulle jag aldrig ens kunna tänka mig att detta kan vara någonting som verkligen kan hända, nej jag hade nog mer tänkt att det är ett uselt påhitt (ja trots att det nu blivit en person som är dömd). Detta skulle nämligen vara så långt ifrån en verklighet som jag någonsin skulle kunna föreställa mig kunna vara verklighet.

Tänk dessa föräldrar. De lyckades syna sin helt sjuka dotter. De slog tillslut hål på alla hennes helt horribla lögner, men tyvärr försent. Tänk att mannen, den psykiskt störda dotterns papps miste sitt liv. Det är verkligen så obehagligt att höra ljudupptagning ifrån rättegångarna mot deras dotter. Iskallt njuter hon och verkar på riktigt gå igång ordentligt på alla sina lögner.

Fruktansvärt och det sjuka är att jag numer tror att det ska kunna hända och vara fullt möjligt. Ja, jag lever i en helt annan verklighet numer kan man ju lugnt säga. Sjukt hur tillvaron kan förändras och synen på den likaså.

SORGLIGT