Nu var det sådär länge sedan min sambo och barnen klippte sig att jag inte ens kommer ihåg hur många veckor sedan det var. Jag fick en tid för fix redan dagen efter jag träffade Zara Wiklund i ett möte förra veckan gällande lite framtida samarbeten. Hon tyckte nog precis som jag att det var rätt akut läge gällande mitt hår. Nej, jag var verkligen inte så fin i håret som jag önskade och tack och lov att det fanns en person som också såg det och direkt såg till att åtgärda det. Jag fick en tid redan kl 7.00 dagen efter. Snacka om lyxigt och precis vad jag behövde . Ja, jag är på riktigt så usel på att ta hand om mig själv att jag behöver någon som säger till och gärna bokar in mig då det är dags. Tack Zara Wiklund för att du tror på ett samarbete tillsammans med mig. Vi kommer att göra många roliga sker tillsammans, det vet jag redan nu ⭐️ Tidningsprojektet är någonting jag verkligen ser framemot för att nämna ett av flera exempel.

Idag skulle Line och Robban få klippa sig hos Zara för första gången och det är någonting som Line verkligen har toklängtat efter. En egen frisör som heter Zarah med ”Z”, alltså det tycker barnen är så coolt. Dess värre så tog vi oss inte utanför dörren idag pga. det snökaos som råder här i Sundsvallstrakterna, men nästa vecka på tisdag så har de fått nya tider. Då ska det minsann bli klippt och det blir till Timrå vi åker framöver för att bli fina. 👊🏻👍🏻⭐️