Det finns saker som kan få mig att ligga klarvaken och funderande/grubblande istället för att sova. Som tex. det här med människor som inte lärt sig att skilja på mitt och på ditt. Att dessutom få för sig att de ska lägga upp en annons som också tydligt beskriver att det är någonting som tillhör någon annan,  hur står det till?? Hoppas att ett sådant beteende inte smittar och jag hoppas ännumer att personer som gör någonting dyligt får sitt straff som de många gånger förtjönsr flera hänger om. Det finns inte några hållbara bortförklaringar toll ett så värdelöst beteende i mitt dött att se det. 

Hur ska våra unga orka motivera sig till att bli skötsamma och bra människor om det vimlar av rötägg runtom dem? Suck,  jag vet,  väldigt  starka ord ifrån mig,  men jag börjar tröttna på att det inte sker någon förändring och nu tänker  jag på någonting som jag följer på rätt nära håll.  Om vuxna människor  inte vill ha hjälp, ja då fortsätter det dåliga beteendet  dagar,veckor,månader, ja tom. år ut och år in.  Betungande och djupt beklämmande, det är vad det är när man står på sidan och   ”se på”. Att  tro att man ska kunna vara den som räddar en person som absolut inte vill förändra sitt destruktiva liv  har ju tom. en person som jag förstått är mer eller mindre helt omöjligt. 

Att sälja någon annans prylar är det som gäller just nu, vad händer härnäst?  Vad ska behöva hända  frågar jag mig för att det ska ske någon slags drastisk förändring?