Det var väldigt mycket  tjat en period ifrån min sambo angående träning., hur svårt han hade att få till det för egen del. Det krävs ju att planera in det några gånger i veckan för att  det ske bli något slags resultat.  Jag kom därför på den goda idén att köpa hem  en spinningcykel till honom.  EGO bytte ut sina cyklar och i samband med det köpte jag en av deras gamla men topprenoverade..   

Min sambo har ju valt att lägga massor av sin ”egentid” på att vara tränare för ett div.2 herrlag,  närmare bestämt IFK Timrå som har minst tre träningar under veckans kvällar och matcher varje helg under säsong. Såklart finns det inte mer tid att då lägga på sig själv och andra saker som inte innefattar familjen.   

Nu när det har varit träningsuppehåll däremot så har han istället fortsatt att lägga lite av all den  tiden på  sig själv.  Han har kommit igång ordentligt med sin träning ute och varvat med lite spinningpass i uterummet.  Spinning är skonsamt och bra för knän och särskilt  om man har gjort som han och som så många verkligen gör då de bestämt sig att komma igång igen, nämligen gått från noll till etthundra direkt. Såklart blir det känningar någonstans, i hans fall har hans knän börjat smärta. Lagom till fotbollsuppehållet är över så sitter han alltså istället på cykeln igen.  Det enda han  kan göra enligt mig, just nu med tanke på hans onda knä.

Jag har gjort ett nytt spinningpass till honom och såklart är det anpassat efter de mål han har. Egna valda låtar från honom men med min ”PT-touch”.

Det roliga är att det finns fler med personliga träningsanlag här i familjen. ”Lilla E” hjälper honom att putta  ben efter cyklingen för att maxa träningen lite till💪🏻Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *