I eftermiddag hade jag sedan några dagar tillbaka ett inplanerat möte.  Eftersom mötet skulle ske lite senare under eftermiddagen och mon sambo drog iväg för spel med sitt lag på bortaplan redan klockan två, så blev jag direkt beroende av annan hjälp.  Någon måste ju såklart vara med min minsta tjej och mina två små bonusbarn!

Min Jeppe och hans  tjej blev tillslut lösningen och jag mutade dem med både Bite Line pizza och annat gott som de önskade.  Detta möte ansåg jag vara så pass viktigt att jag var glad när än  det skulle ske. Det var värt allt fixande och trixande för att få till det med barnvakt för en stund. 

Vi hade i första skedet bestämt en mötestid klockan 14.30, men den ändrades och flyttades flera gånger om innan jag tillslut skrev och att föreslå en annan dag.  

 I grunden är jag en rätt spontan person,  men i livet som jag befinner mig just nu så finns det inte riktigt något utrymme för att vara en spontan person.  Det går för tillfället  väldigt mycket med tid för min sambo till fotbollen. Det pga. att han har uppdrag som assisterande tränare.  Det är en anledning till att jag är väldigt  beroende av att planera in i minsta detalj de tillfällen då mina  åtaganden råkar falla in precis samtidigt som det är fotbollsresor, matcher eller bara vanliga träningar som också kräver sin tid.

När man tillslut  lagt så mycket med tid till  att få till det,  ja för att få komma lös och hemifrån trots att sambon är borta kräver  alltså sin planering , så när mötet plötsligt inte blir av så stannar man som helt till och vet inte riktigt vad man ska göra. Barnvakt på plats, Bite Line pizza  på gång…. ja därför bestämde jag mig rätt direkt och faktist SPONTANT mig för att ta med  Lillan  för att hälsa på mln kompis Cissi och hennes dotter.  Barnvakt fick det då ändå bli som planerat men endast till mina bonusbarn .  

Det blev en mysig och bra kväll för alla.  Så här i efterhand tycker  jag verkligen att det var  skönt att mötet blev inställt på något vis,  ja kvällen blev så lyckad ändå. Fast jag hoppas att få till en ny tänkbar tid igen snaaart ⭐️