Detta gör mig arg och otroligt ledsen/besviken men på samma gång så innerligt taggad att bara fortsätta att jobba på med det jag gör.Någon förbipasserande verkade iallafall inte gilla det jag står för just ikväll. 

Budskapet ”För en drogfri värld” kanske inte alla ställer dig bakom, men varför inte stanna där.. ja att bara respektera att vi tycker olika utan att för den skull smeta glass över hela våran bil?!

Trist var det iallafall att komma till bilen efter en mysig kväll på Sensommar tillsammans med min sambo. De kvällarna alldeles helt själva bara han och jag tillsammans är väldigt sällsynta och därav så värdefulla. Trist att därför avsluta den med denna upptäckt 😔

Jag är samtidigt glad för alla andra ägare till bilar runtom, det var ju endast våran bil som var drabbad. 

Mer kärlek behöver vi definitivt sprida omkring oss, det kan liksom aldrig bli för mycket ❤️

Sov gott💤