En gång varje år är det  ju en Framtidsgala . Det är 3:e gången nu efter mågra års paus. Innan den pausen så hade jag detta årliga event  i 4 år.  Samma syfte är det fortfarande nu som då och på samma plats, alltså på Tonhallen kör vi.  Denna årliga Framtidsgala är alltså endast  en gång per år och då i mer upplysande syfte. Det är under denna kväll vi försöker samla in så mycket medel vi bara kan  för att sedan kunna jobba direkt mot den målgrupp Framtidsgalan riktar sig till, alltså våra barn  och våra ungdomar. 

Tillsamnans på stan’ som handlar om att öka trivsel och säkerhetn för barnen under dagtid vid huvudsak Navet är en  av många punktinsatser Framtidsgalan står  bakom. Föreläsningar och lokala  nspirationskvällar för ungdomar är andra exempel.   Framtidsgalan verkar för att länka ihop olika företag, studieförbund, kommunen och polisen (mfl.) men utan min  arbetsgivare Engelska skolan så skulle det inte vara möjligt.  Jag har möjligheten att få genomföra mitt arbete via Framtidsgalan tack vare att jag får göra det som anställd på Engelska skolan. 

Det är verkligen på så vis att jag lever och levererar min dröm i mitt jobb och i min vardag varje dag tack vare att jag har en arbetsgivare som både ser det jag kämpar och verkar för som värdefullt men också ställer sig bakom att det är allas vårat ansvar tillsammans oavsett vart vi befinner oss i  vårt samhälle⭐️

Jag har jobbar mycket hårt för att få till det på detta vis för mig, visst är det så , men en enorm stolthet känner jag över min chef som ser det och tar till sig av det jag gör,  utan den insikten och könslan från honom så skulle jag ju inte kunna  fortsätta att utveckla detta  ständigt viktiga arbetet dom kan utvecklas hur mycket som helst.

12 november är ett datum att komma ihåg. Framtidsgalan 2017, jag längtar ❤️


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *