Efter en natt i ett tält tillsammans med 3 barn men konstruerad för två så ljuger jag om jag säger att jag inte är trött.  Mysigt hade vi det, men vaken till och från var jag ju mest hela natten. Täckte små bara och täckeslösa atmar, rullade bort något av barnen som i sömnen parkerat på någon annans kudde osv. 

Ett smidigt och lättsamt tält att fälla upp inhandlade jag under eftermiddagen hos Casandra  på Stadium och efter att vi bestämt plats på gården så gick det rätt snabbt att inkvartera sig.   Fredagsmys och ljudbok blev det innanför tältets fyra väggar och tandborstningen skedde precis utanför den dragkedjeprydda  ingången.

Att vi hastigt och lustigt fått biljetter till lördagens Sensommarevenemang här i Sundsvall känns ju superroligt! Farmor och farfar backar upp genom att hjälpa till med att vara tillsammans med Line och William i kväll medan min mamma och pappa tar hand om Ellie. (Ja, vad gjorde vi utan  all denna hjäp!)

Som sagt , nu gälle det bara att  orka ladda om, byta om och ta sig iväg.  Ett mycket jobbigt lyxproblem just nu så här dagen efter tältevent.