Det är inte ofta vi får till det men så fort möjligheten ges så tar vi chansen.  Jag pratar om träning, jag och min sambo tillsammans. Trots  att vi har helt olika syften med våran runda ute så kan vi göra det till en effektiv och bra stund tillsammans.  För min del är det inte i ett yttre träningssyfte  jag beger mig. iväg,, nej det fixar jag för det första inte nu.  Så fort jag bara tar några steg så ökar nämligen min puls så kraftfullt.  För mig är det judt nu mer i syfte för att stressa ner.  Min sambo däremot vill få ut max  både kondition  och förbrönningsmässigt just nu. Därför kan jag ju lätt heja  på honom, peppa honom att ta några intervaller till för att vända och möta upp mig som kommer lunkande efter.  Min roll som personlig tränare kommer faktist väl till pass dessa tillfällen ❤️

Heja oss💪🏻