I helgen är W och L tillsammans med sin farmor och farfar och de har åkt dit redan idag efter fritids. Så ser det ju ut varannan helg och kommer att glra så länge min sambo väljer att ha ett tränaruppdrag i    div 2 nivå. Det är alltså två av tre små som åker iväg, men imorgon när Robban drar iväg mycket tidigt på en bortamatch så ska Lilla E också få åka till farmor och farfar några timmar medan jag har mitt ”Tillsammans på stan’ ” projekt.  Mormor ock morfar som annars rycker in för Lillan är på semester.

Alltså lyckan som sprudlade från hela henne då det gick upp för henne att hon också ska få hänga med farmor och farfar precis som hennes syskon gör  är svår att återge.  Hon var så lycklig  ikväll och frågade flera gånger :     ”-ska jag få åka till farmor och farfar nu då?”” 

Hon somnade snabbt ikväll.  Förmodligen för att hon längtar så mycket tills det blir morgon. Det  innebär ju början på en ny dag. En alldeles speciell farmor och farfar dag ❤️