Uppskattning är det finaste man kan ge till någon men också stt få av någon. Jag fick ett så otroligt värmande och fint sms ifrån  en vän. Det är en rätt  ny bekantskap för mig,  men dessa  meddelanden stärker bara ännu mer den fina känslan jag har för henne. 

Direkt efter jobbet hade jag ett möte tillsammans med andra på anhörighetscenter. Det är alltid lite jobbiga träffar samtidigt som de är nödvändiga för mig känner jag.  Samtidigt som denna träff startade så var det direktsänd länsfinal i tävlingen ”Vi i femman” . Direktsändning i  P4 Radio Västernorrland alltså ännu en gång för våra duktiga.  Jag valde att gå på mötet som jag har varannan tisdag istället för att gå till Kulturmagasinet där programmet sändes ifrån.  Jag tvekade lite i mitt val, men bestämde mig för att gå på detta möte som jag faktist tycker främjar och stärker mig själv. Ett möte som jag känner att jag behöver. 

Strax innan 18.00 kom det första gulliga meddelandet. Det var alltså från min vän som var på plats i Kulturmagasinet. Hon är en lärare på Ankarsviks skola, den andra 5:e klassen som Engelska  skolan mötte var alltså  där som motståndare. Hon frågade om jag lyssnade på radion för de pratade om mig precis då.  Vi skrev lite med varandra och jag fick förklarat för mig att ett barn  som blev intervjuat pratade om mig Ms.Bubble på skolan.  Att alla borde ha en Ms. Bubble på sin skola osv. Alltså, helt underbart och så otroligt glad jag blev av detta såklart.  Jag har fortfarande inte hunnit med att lyssna på reprisen av programmet , för direkt efter mötet så hade jag mitt träningsgäng från Saxokam, men påvägen till träningen så hann min pappa med att ringa till mig. Han och min mamma hade lyssnat och det han berättade och förmedlade gjorde mig så rörd och så glad. 

Jag älskar mitt arbete tillsammans med barnen och ungdomarna på skolan.  Jag värderar vad de säger så högt för det känns så oförstört och så ärligt när våra yngre yttrar sig. ❤️

Att oclså få detta skickat till mig från min vän som alltså inte arbetar tillsammans med mig utan på en helt annan skola betyder också väldigt mycket för mig. Detta gjorde denna dag till en alldeles extra och myclet mer speciell dag ❤️