Att fylla 18 år på en fredag skulle inte helt omöjligt betyda att man vill gå på krogen, men så viktigt var inte det för våran  18-åring. Istället såg vi framemot en mysig fredagkväll hemma bara familjen och med  hans pappa som extra gäst. Det betyder mycket att göra så.  Vid 17.00 hade vi bestämt  att han skulle komma körande med den nya  och otroligt fina bilen som han köpt till Jeppe. Snacka om överraskad och helt mållös  kille, den lyckan som infann sig  är svår att återge. 
Under lördagen fixade vi fika för de andra som ville fira bästa Jeppe. Därefter hade hans farmor ordnat middag för alla på hans pappas sida. Ja, han har blivit ordentligt firad kan man säga ❤️

Det är han så värd våran fina Jeppe⭐️✨⭐️


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *