Tänk, när man är som mest trött och undrar hur man ska orka ta sig igenom den sista dagen på  helgen så vänder det plötsligt  och känslan blir av en helt annan karaktär. Det har varit en intensiv helg med en hel del  fixande för min del.  Min fina Jeppe har ju fyllt 18 år (om någon nu lyckats missa det 😊)  dessutom har min sambo tillbringat mer tid än vanligt med fotbollsuppdrag, ja säsongen är ju ingång nu och det innebär ju en del träningar. Ett av flera pass ligger ju på torsdagkväll och ett på lördag.  Så, ja…jag är glad att jag fick till kalasen så bra som de ändå blev.

Att jag skulle köra igång med mina Happinessträningar igen, ja det visste jag ju sedan lång tid tillbaka.  Jag har ju satt planeringen, det jag inte tänkte på då var att det föll sig precis samtidigt som denna intensiva helg.  Jag var inte alls så pigg när jag åkte ner till EGO på Storgatan, men nu när jag åter är hemma igen känner jag mig påfylld!  Miljöbyte och att få åka iväg en stund själv är väl en grej som gjorde mig lite piggare, men att få träffa Happiness igen höjde energinivån till ett mycket bättre värde. 

Dessa möten med mina fina vänner är och förebilir magiska ✨⭐️✨