Jag vet inte vad det är som gör att det känns som om jag funnits med så väldigt länge i mina bonusbarns liv, alltså ibland känns det mer eller mindre som om vi alltid  har tillbringat tiden tillsammans. Kan det bero på att vi just har tillbringar så väldigt mycket med tid tillsammans? Jag menar sedan jag kom in i deras liv så har vi ju nästan upplevt alla dagar tillsammans. Tiden bara springer iväg och vi skapar så otroligt mycket minnesvärt tillsammans att ta vidare i livet med varandra  framöver.  

Jag är så oerhört tacksam att de tycks gilla mig mina två extrakidz, annars hade det förmodligen varit ohållbart. När jag nu klär våran gemensamma lilla i kläder som jag köpte till min bonustjej i början av våran tid tillsammans så inser jag ännu tydligare hur länge jag funnits med i deras liv. Jag ser framemot fler år framåt⭐️✨⭐️