Är man en stor familj så blir det ju också massor med födelsedagar. Vissa år blir det kanske lite mer fokus på firande, även om jag ska erkänna att jag för det mesta ställer till med storkalas. Jag är en riktig bullmamma till mångas stora förvåning har jag märkt.  Jag antar att det beror  på att de flesta sätter mig i ett extremt hälsofack av olika anledningar. Visst kan jag förstå det till en viss del  då jag öppet pratar om och  gärna sprider att jag ALDRIG någonsin tagit i en cigarett i mitt nu snart 43-åriga liv, nej det är alltså på det viset att jag aldrig ens tjuvrökt som många  andra säkert gjort. Alkohol drack  jag för  första gången vid min student. Champagnefrukost, men det var allt för den gången.  Så en viss förståelse har jag för de som sätter mig i något form av fack, men när det kommer till godis,bakverk och andra små goda onyttigheter så är jag nog den som njuter  och äter mest av alla. Jag har en hyfsat bra karaktär och försöker därför begränsa intaget till helger eller kalastillfällen. Jag är kanske därför lite extra bra  på att hitta  saker att fira för att motivera till varför jag köper den där tårtan mitt i veckan lite då och då ska  erkännas.  Så det blir rätt mycket med firande förutom alla kalas hemma hos oss⭐️✨⭐️ Det är någonting de mindre barnen helt klart ”supportar”

Efter helgens alla kalas för våran 18-åring så hann vi såklart också med att fira världens bästa pappa som fyllde 38 år direkt på.  Ja i måndags var det hans stora dag, så  några paket och skön sång blev det såklart på morgonen innan skjutsar till förskola och skola. 

Denna pappa  är en så oerhört betydelsefull och viktig person för barnen.  Han betyder förmodligen mer än vi någonsin kan förstå för de två större. Det är otroligt fint att  få bevittna det och det är fantastiskt att jag också får vara en så pass stor del som jag känner att jag är för dem genom att få dela  var dag tillsammans.   Småbarnsåren är viktiga år, den tiden lägger helt klart grunden för vidare utveckling i livet . ❤️⭐️❤️