Det finns många fina ambassadörer som engagerar sig i och med mitt arbete i Framtidsgalans anda, vilket jag är så otroligt tacksam för. Ett arbete som nu går in på sitt fjortonde år. Tänk att det var så många år sedan jag startade Framtidsgslan och tänk att det är ett arbete med ett budskap som dessvärre ständigt är aktuellt. Det gäller att stärka barn och ungdomar i tron på sig  själva, det gäller att aldrig någonsin ge upp!  Det är iallafall vad jag tror på.  Man behöver inte dela min filosofi eller tro på det jag just tror på, det viktigaste är ju att man gör någonting.  Att åstakomma någonting och att utföra någonting positivt utifrån sina egna värderingar det är vad det handlar om.  Jag önskar, hoppas och jag tror att fler kan inspireras till att utföra bra och hjälpande saker med allt det jag försöker att åstakomma. Min filosofi har alltid varit den att ingen kan göra allt, men att alla kan göra någonting.  Med det menar jag att istället för att lägga sin värdefulla tid och energi på att klanka ner mot någon som försöker göra någonting på sitt bästa vis så använder man den till att förverkliga och utföra någonting alldeles eget och jättebra istället. Det skulle alla vinna på och alldeles säkert må bra av✨⭐️✨.      


Massor med små ambassadörer har jag omkring mig i min närhet som bär upp Framtidsgslans budskap med stolthet.  För att beställa en T-shirt, skicka ett mail till annelie-nordin@live.se 


SÖTISAR ❤️❤️❤️❤️