Det är så härligt när man skrollar runt bland sina vänner på sociala medier eller får skickat till sig massa fina texter som läggs ut på sidor man själv inte når av olika anledningar… Alltså det är ju fantastiskt så många fina ord som läggs ihop och bildar vackra citat som florierar i  de olika uppdateringarna. Jag är inte sämre själv emellanåt. Jag hänvisar också gärna till olika fina tänkvärdheter, samlade små fina ord tillsammans.  Fast jag hoppas att alla som tar del av mina texter, alla som läser de lånade citaten med otroligt vackra ord  tycker och tänker att jag efterföljer dem och därför tycker mig kunna låna dem!  Om det INTE är så hoppas jag att ni pratar med mig och ifrågsätter vad jag håller på mig. Att INTE göra det skulle anses mer som oschysst än schysst tycker jag. Sedan är det ju frågan om jag skulle ta åt mig, det är en annan femma. Garanterat skulle jag det om det är någon som står mig nära som funderar.

Jag tror att det är bra med alla dessa texter. Allt positivt tror jag är bra. Tänk vad fantastiskt om man bara skulle kunna tillämpar det och leva därefter.  Det kanske skulle ge mer effekt om man läser dessa texter man lägger ut högt och flera gånger för sig själv?  På så vis kanske det skulle förvandlas till att blir ett mantra som man slaviskt skulle efterleva. På så vis  skulle kanske världen se lite finare och vänligare ut.  

Att börja med att vara sams  med sig själv är nyckeln till att kunna vara det mot sin omvärld. Det är iallafall jag rätt övertygad om .