Juldagen är alltid en så skön dag. Så länge jag kan minnas så är det en dag då de små tar  till vara på alla fina klappar  som de fått. Det är en dag då vi hjälps att att bygga ihop legokonstruktioner men också ett helt stall som 6-åringen fick detta år. Hon är i en drömmarnas värld kan jag lova. Studsat fram av glädje har hon gjort, ja så som man  ser ut när man är så lycklig att man nästan kan spricka.  Jag måste säga att min sambo briljerat i sitt byggande denna dag, jag tror att han är lite förvånad tom.själv över sina färdigheter som han fick visa ordentligt i dagens konstruktivt skapande arbete. 

Våran minsting  fick så väldigt många  fina instrument. Hennes grejer blev så pass intressanta att de större barnen tom. släppte sina fina saker för en stund. Till och från under hela dagen har vi haft underhållningsmusik här hemma. Minstingen har givetvis intagit rollen  som kapellmästare ✨⭐️✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *