Mina större barn var på bio med sin mormor och morfar ikväll. Medan de roade sig med det så passade jag och 6-åringen på att testa en av mina många ide’er. Denna lilla roliga grej vi skapade  ikväll har jag sett på någon av barnen på skolan, jag  tror att det var i samband med halloween  😊  Ett öga på ett slutet ögonlock, jamen det blev ju jätteroligt. Det tyckte iallafall vi för vi hade väldigt roligt medan vi gjorde det.  Restrerande   eftermiddag och kväll fick vi alltså en liten söt typ av figur med  oss.  Barnen satt sedan och skapade med lera länge. Det enkla är helt klart det bästa tycker jag och eftersom det är någonting jag ständigt försöker förmedla till alla barnen och har gjort i princip från start när jag kom in i deras liv, så är det roligt att se att de tillämpar sig det. 

Det blev en Yazzysväng tillsammans med J och hans tjej när de kom hem från bion. En klassisk marängsviss blev något slags kvällsfika innan de nästintill stupade i säng.  Tänk vad bra de här mindre barnen i familjen har det. De verkligen älskar att få tid tillsammans med de större. ❤️