Så har jag fixat och trixat med nästa klass som jag ska ha kl.18.00 tillsammans med gänget. Att få vara på en anläggning som WorldClass i Prag är…ja det finns ett beskrivande och vra ord, FANTASTISKT ! Är man i branschen, eller det räcker att man bara är lite intresserad så förstår man värdet bara med det .
Jag föredrar att ha en lite grupp men det krävs samtidigt lite mer arbete för att få alla att känna sig bekväma under själva träningsklasserna. När man är flera deltagare så kan man lättare ”gömma” sig och försvinna   i mängden (tror man själv iallafall).

När man har en liten grupp är det extra viktigt att bygga klasserna så att alla känner sig något så när bekväma. Har man dessutom en grupp med väldigt olika förutsättningar inom träning så blir det såklart direkt en större utmaning.   Jag älskar mitt jobb som PT för jag älskar verkligen utmaningar. Jag ser nu framemot att få göra detta  zumba/salsa inspirerande passet tillsammans  med gänget nu ✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *