Sitter nu äntligen på tåget och är nära Sundsvall. Äntligen skriver jag för att det såklart känns så. Jag har ju inte träffat alla barnen på länge. Lillan har jag pratat med, mina stora också men Robbans barn har jag inte pratat med på flera dagar. Fast ett skvaller har nått mig så jag vet att de två har frågat efter mig och att de börjar tycka  att jag varit borta alldeles för många dagar  nu. Det gör mig glad att få höra en sådan sak. Såklart blir deras pappa också nöjd och tillfreds över att få det direkt sagt till sig. Det blir ett  direkt kvitto på att Cirkus  Englund är rätt 💕

Det första jag gjorde när jag steg på tåget det var att köpa mig en lyxig räkmacka ifrån serveringen.  Det är nostalgi för mig. Det  finns ju nämligen en period i mitt liv då jag åkte väldigt mycket tåg. I en femårs period närmare bestämt. Under dessa år blev det en hel del röksmöegåsar. Men jag är väldigt tacksam och glad att livet tuffat framåt och vidare.  ”Tågen kommer och de går men minnen de bevaras och de består”