Förra veckan kom de beställda visitkorten till Cissi och nu har hon gjort sin första införsäljning klar till ICA Bergsgatan. Idag levererade hon dessutom de kollin som beställdes. Jag ”pratar” om Bubblanvattnet som för fullt samlar in pengar till Framtidsgalan.  Jag är så oerhört tacksam, glad och samtidigt ordentligt berörd att det finns personer som frivilligt hjälper mig och visar  att de också brinner för samma typ av samhällsfrågor som jag gör. Min Johanna är ett annat exempel på en sådan genuint fin människa.  Tänk, hon är som min  personliga AD och jag är så tacksam över att hon vill fortsätta att stötta mig och mitt arbete  framöver  med.   Att Cissi ville hjälpa till att få snurr på och bibehålla försäljningen av Bubblanvattnet, ja när jag fick det smset minns jag att jag läste det flera,flera gånger.  Det var långt och det var känslosamt.  Jag är så glad att den människan kom in i mitt liv för snart ett år sedan. Tänk vad ödet kan göra bra saker med och för oss människor. 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *