Det är så fantastiskt att se hur de små beter sig mot varandra vardag som helgdag. Lika underbart det är för den allra minsta att bli överöst med så mycket kärlek så blir de större minst lika bekräftade av den lilla. Det är  fint  och stimulerande att både ge kärlek och att få känna äkta och okomplicerad kärlek.  Påklistrad  och konstlad kärlek, det synas rätt snabbt. Påklistrad eller konstgjord kärlek finns det varken tid eller utrymme för.

 Anknytning, det har vi alla emellan varandra på ett naturligt vis i denna cirkusliknande familj törs jag säga och det är en oerhört befriande och stimulerande känsla att kunna skriva  någonting sådant. Varannan kväll tillbringar nu Lillan tillsammans med sina två lite större syskon innan de alla somnar.  Kan man få avsluta  dagen på ett bättre vis?  Så mycket stark och äkta kärlek. Det är ingenting  man kan snacka bort på något vis, det är någonting som rotat sig i både hjärta och själ.  De första levnadsåren spelar en stor roll och påverkar  oss och präglar oss som människor, det är jag helt övertygad om. Att vi fick våran Lilla Super ”E” betyder så mycket mer än vi någonsin  kan förstå för så många i våran fina och stora familj ✨