Nu är de första provningarna av klänningar gjorda. En tredjedel av alla hjälpande Framtidens ambassadörer vet nu hur fina de kommer att få vara söndagen den 20 november. Till veckan efter skolan så fortsätter prinsessa förvandlingen. I går fanns jag med och fick bevittna hur fantastiskt mottagna tjejerna blir på Eleganten. Igår var det Camilla som med hela sitt hjärta och själ lade ner massor tid och engagemang för var och en av tjejerna.  Lika genuint fin mot precis alla.  Var och en fick sin tid, blev sedda och det blev en avslappnad  och skön stämning direkt.  Jag vet att de fungerar så här, ja alla som är en  del av Eleganten, och det är ju grunden till att vi valt varandra  som samarbetspartner sedan många år tillbaka. Trots det så är det ändå en sådan häftig känsla som kommer till oss  precis varje gång jag sätter min fot innanför butikens dörrar. Det är enkelt, det är en ödmjuk känsla men samtidigt  på ett så festligt och glamoröst vis.  Jag är så otroligt stolt att få ha Eleganten som en återkommande och trogen samarbetspartner.  Det de gör för mig, tjejerna och Framtidsgalan  är magiskt.  Det blir som den finaste filmen med tjejer som sträcker på sig och strålar lite, lite mer än vanligt.  Jag tror  numer att jag börja dela känslan av längtan till Galan med fler och fler vid det här laget❤️