I förrgår kom en fråga via sms. Det var en förening som skulle anordna filmträff dagen efter, alltså igår onsdag, så det efterlystes snacks, dryck, bullar eller annat man kunde tänka sig att bidra med. Eftersom jag hade en hel del ”tråkigt” jobb att göra igår, ( och med det menat mycket administrativt som också hör till Framtidsgalan som börjar att närmar sig med stormsteg) , så svarade jag rätt direkt och spontant att jag kunde bidra med bullar.  Jag drog igång ett bak  rätt tidigt och lagom till att de startade  igång sitt onsdagsevent så gräddade jag de sista plåtarna. Leverade till plats det gjorde jag också då de gärna ville ha den hjälpen. Visst, jag har själv en hel del att stå i, det är väl ingen underdrift när jag säger (skriver) så, men med lite planering så fick jag till leveransen till den tid som önskades, inte helt på pricken, men skyndade så gott det bara gick.  Några Bubblanvatten lämnade  jag också. Hoppas att deras kväll blev bra och trots att ALLA andra gånger då jag bakat bullar lyckats lite bättre än denna gång så hoppas jag ändå att de smakade. Det är ju tanken som räknas tröstade jag mig med, och samtidigt så önskar jag att jag får frågan igen, för då ska de få smaka på riktigt goda bullar ❤️ 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *