För drygt ett år sedan drog jag och min bonustjej (då fem år) igång mina barngrupper igen. Eller det blev närmare bestämt en grupp med en träff per vecka för barn i ålder 4-6 år.  Vi valde att köra på söndagar och vi fick hålla till på min arbetsplats som är Engelska skolan här i Sundsvall⭐️ 

Under den perioden var min sambo väldigt involverad i sin sons fotboll, ja han var en av lagets tränare så det var lite roligt att jag och 5-åringen också kunde hitta  på någonting alldeles eget tillsammans. Hon var så taggad och så väldigt gulligt stolt 😊 Vi dansade och uppträdde på Framtidsgalan som förra året var i september.

I månadsskiftet oktober/november förra året slutade min sambo som tränare för sonens lag och klev på uppdraget som ass. tränare för IFK Timrå A-lag herrar istället.  Det gjorde att det blev lite mer fotboll inom familjen och det motiverade inte mig till att fortsätta köra den här barngruppen varje vecka. Det har varit andra störningens också som fått mig att hålla tillbaka lite. Det bev  inte värt att köra slut  på sig totalt helt enkelt även om jag vet att dessa uppdrag jag skapar tillsammans med de små ger mig väldigt mycket energi. 

Såklart har vi saknat dessa träffar ovh efter en tillräckligt lång paus bestämde vi oss nu ändå tillslut min bonusdottern och jag, vi gör det igen men i en annan form.  ShowMix Camps i weekendformat blev ett faktum.❤️

Så nu är vi igång. Den första helgen av två är nu snart över och vi har det riktigt roligt tillsammans såklart.  Eftersom min bonusdottern nu hunnit fylla 6 år så kör vi för åldersgrupp 6-9 år. Det är 12-13 taggade barn som nu träffar mig och vi tränar för fullt inför Framtidsgalan som detta år blir  den 20 november på Tonhallen. Så kul och så spännande, det tycker vi alla ⭐️✨⭐️