Vissa dagar kräver mer av en än andra, så är vardagen och så är det i livet. Idag har det varit en sådan dag när man bara önskar att det ska bli lite vardag igen  med rutin och åter ordning och reda. Jag har ett enormt behov av att det fungerar så och då gärna för majoriteten av familjens medlemmar, men såklart är det ju inte alltid så. Vi vuxna fungerar långt ifrån olika i situationer så självklart är det därför också så för barnen. Därför var det för mig nödvändigt att få lite frisk luft så hjärnan kunde få börja fungera igen. Sagt och gjort, jag ”packade” ner min Lillan i vagnen också gick vi tillsammans ner till kvällens Happiness stund ⭐️✨⭐️.         De andra roade dig nere på stan’  i kickbike parken.  Lika lång väg som det var till Happiness träning är det nu hem och trots att jag känner mig lättad pga. att jag i eftermiddag introducerar en av mina nya Happinessmedhjälpare framöver så har jag nu tvingats parkera mig vid en bänk längs vägen. Jag har inte alls långt hem, men plötsligt började jag att svettas kraftigt och benen ville verkligen inte bära mig.  Tack och lov drar jag en vagn helt tom utan barn, de hämtade upp henne påvägen hem från parken. Hade hon varit med mig nu så hade det nog varit svårt med denna paus. Jag har nu ätit hennes färdgodis i form av en yoghurt och ett paket blandade, torkade bär har jag också tryckt i mig. Jag inbillar mig att det är vad jag behöver för att nu orka ta mig vidare hem ⭐️

Det gäller att lyssna på kroppen och att vara rädd om sig.