Det är inte så många år sedan jag klev in i detta. Ja i förhållandet där jag inte enbart fick en sambo på full tid, nej också två små barn som nu idag levt en väldigt stor del av sina liv tillsammans med mig som bonusmamma. Trots att  det tidsmässigt egentligen inte är speciellt många år så känns det ibland som om det aldrig varit på annat vis.  Jag vet ärligt inte riktigt när jag påriktigt insåg att det  är ett par extra barn som jag på full tid faktist fått, det har liksom bara varit på det viset från start. Någonting som ärligt inte alltid kännts så självklart och naturligt för mig som har en helt annan erfarenhet om man ser till att jag faktist delar ansvaret över mina två stora barn tillsammans med en riktig  toppen förälder. Mina stora har dessutom riktigt bra farföräldrar som det  bara fungerar så fint tillsammans med. Deras farmor har jag fortfarande regelbunden kontakt med. Hon är den bästa farmor man kan önska sig till barnen och jag är så oerhört glad och tacksam över att hon är den super farmor hon just är till mina stora.  Det är sällsynt och unikt, den erfarenheten har jag fått med tiden.  Allt som mitt liv just nu för med sig får mig att reflektera och värdesätta det skyddsnät och de fungerande, friska och framförallt stabila människorna mina stora barn har omkring sig. Såklart önskar jag mina bonusbarn detsamma, jag önskar dem precis som mina  allt gott i livet. För att nå dit, ja till att få leva i en dräglig vardag ser det bevisligen helt olika ut vilket jag har svårt att acceptera enellanåt. Det gör mig både arg men rätt ofta frustrerad och väldigt ledsen.  Fast när jag ser på  barnen, när jag resonerar tillsammans med dem och då vi diskuterar kring livet sä förstår jag ännumer hur fantastiskt  de små fungerar.  Jag känner att jag som extra förälder fyller en viktig roll i deras liv och det känns hedersamt  att göra allt för att mantra den rollen på bästa vis.  Jag försöker så gott jag bara kan och jag vet att de vet… Jag finns där precis alltid när de vill och jag befinner mig 24/7 fysiskt i deras närhet nästan jämt. Jag behandlar dem precis som om de vore mina och det har jag gjort ifrån  den dagen vi lärde känna varandra lite bättre.

Underbara ungar, jag är så oerhört tursamt lottad som får ha så många fina, framförallt barn i min närhet 💕